BBQ catering Dordrecht

BBQ catering in Dordrecht gezocht? U bent aan het juiste adres, wij zijn de beste en meest uitgebreide BBQ-cateraar van Dordrecht!

Geweldig, die lange zomeravonden. Perfect voor een gezellige BBQ met vrienden en/of familie. Of leuk voor uw bedrijf als personeelsfeestje. Er zijn veel mensen die echt plezier halen uit het BBQ’en zelf, maar andere mensen vinden het ook wel fijn als zij zich niet hoeven bezig te houden met het bereiden van het vlees. Bent u zo iemand? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben al jarenlange ervaring met BBQ catering en verzorgen graag uw BBQ!

Wij gaan verder dan puur het vlees bereiden, wij hebben verschillende soorten BBQ’s; de Weber Summit Charcoal Grill. De beste BBQ op de huidige markt, waar uw gasten gegarandeerd van onder de indruk zullen zijn. Verder werken wij met Bradley Smoker, een rookoven waarin we bijvoorbeeld gerookte zalm mee bereiden.Nieuw in ons assortiment is de Smokey Bandit voor een lage temperatuur bereiding Tot slot hebben wij ook een Kamado Joe, een leuke BBQ voor wat kleine gerechtjes. Natuurlijk hebben wij ook nog een gas-BBQ. Zoals u kunt lezen; voor ieder wat wils! 

In overleg met ons kunt u kortsluiten van welke BBQ’s u precies wilt gebruiken voor uw BBQ catering, dan kunnen wij samen tot een lekker vlees assortiment komen!

Lees hier onze blog over de perfecte Winter-BBQ!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Offerte aanvragen

perfecte BBQ catering

BBQ catering
Aan huis of op locatie

Wij komen graag bij u thuis of op uw locatie BBQ’en, zodat u geen locatie hoeft af te huren. Wij komen met onze medewerkers naar de locatie en zorgen dat alles opgebouwd en afgebouwd wordt.

Mocht u toch op zoek zijn naar een locatie, dan kunt u ook gebruik maken van onze locatie. Dit is geheel gratis bij het afnemen van een BBQ arrangement. Op onze locatie is ruimte voor 30-80 personen. Er is voldoende parkeergelegenheid, parkeren is tevens gratis.

BBQ Workshop
Barbecue Dordrecht
Winter-BBQ
barbecue Dordrecht
winter-BBQ

Zelf de BBQ-touwtjes in handen houden

U kunt ook voor een van onze BBQ-arrangementen kiezen, waarbij u de hoogste kwaliteit vlees en of vis geleverd krijgt inclusief een professionele gasbarbecue. Op deze manier kunt u lekker zelf de touwtjes in handen houden en hoeft u zich niet bezig te houden met de voorbereiding en de nasleep van de BBQ, wij nemen namelijk graag de afwas op ons. Lees ook onze blog met 10 BBQ-tips, zodat uw barbecue een gegarandeerd succes wordt!

Borden & Bestek

Wij zorgen voor porseleinen borden en goed bestek. Geen ellende met plastic bordjes dus.

Afwas

Niemand houdt van de afwas, maar onze vaatwasser vindt het geweldig! Wij doen het graag, zodat u volop kunt genieten.

Bezorging

Wij komen de BBQ bij u thuis of op locatie bezorgen binnen Dordrecht, geen boodschappenlijstje meer dus!

Mmmmm…

Winter-BBQ

Kom gerust langs!

Geef een antwoord