BBQ Workshop

Op zoek naar een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s? Zoek niet verder, een BBQ workshop is namelijk het ideale leuke en gezellige uitje! En als bonus hoort daar natuurlijk ook nog eens heerlijk eten bij, wie wil dat nou niet?

Tijdens de workshop proberen wij natuurlijk zo veel mogelijk samen te werken, maar samen plezier maken gaat altijd voorop! Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Lees ook onze blog over onze Perfecte Winter-BBQ!

Waar bestaat de BBQ Workshop uit?

Wat zijn barbecues en welke soorten zijn er?

Wat voor soorten BBQ’s zijn er nu eigenlijk? Wat betekent verschil tussen houtskool en brisketten? En wat moet je nu eigenlijk met een kolenstarter? Hoe houd je de BBQ in topstaat, hoe maak je hem het beste schoon? Wat moet je aan met een kolenstarter?

Verschillende rookmethodes

De tijd dat we alleen maar een kolen-BBQ gebruikten is voorbij. In onze workshop leert u ook om te gaan met een Weber Summit Charcoal, de beste BBQ op de markt, onze Bradley Smoker rookoven en een Kamado Joe. Van alle markten thuis!

De Caveman Style & Snake methode?

Ooit wel eens gehoord van de Caveman methode? Dit is barbecuen als een oermens! Enkele andere methodes om te barbecueen, zoals de circulaire methode en de Snake methode zullen wij ook uitgebreid toelichten!

Gerechtenbereiding

Onder begeleiding van de chef zullen we samen de voor-, tussen-, hoofd-, en nagerechten gaan bereiden. We zullen hiervoor de directe en indirecte grillmethode gebruiken leren hoe we BBQ’en met een gesloten deksel.

Winter-BBQ

gecertificeerde weber grillmaster

Onze gecertificeerde Weber Grillmaster zal de BBQ begeleiden. Als iemand het BBQ’en in zijn vingers heeft is hij het wel. Hij zal u voorzien van de beste tips & tricks en zoals op de foto te zien; een brede glimlach.

Als afsluiter een heerlijk diner

Na de 4 uur durende workshop zul je vast wel trek hebben gekregen, gelukkig bent u dan gelijk aan het juiste adres bij de BBQ-Workshop! Samen kunnen jullie gaan genieten van het eigen bereide vlees en salades!

Lijkt het u wat?

Bij onze BBQ workshop zit alles inbegrepen; de grillmaster, het vleesassortiment, het gebruik van de verschillende BBQ’s en rookoven, de salades, borden & bestek en GRATIS bezorging.

Kom gerust eens langs!