Broodjes bestellen

Even een lekker een broodje eten. Het ideale rustmoment in het midden van de dag. Van een broodje gezond tot een lekker broodje kroket, bij ons kunt u in alle soorten en maten broodjes bestellen. 

Zin in een zacht broodje of een afgebakken broodje? Keuze genoeg, zo bieden wij kaiserbroodjes, meergranen bollen, witte pistolets en bruine pistolets aan. Alle broodjes worden vers afgebakken in onze broodjeszaak aan de Dordtse Kil 1.

U kunt gemakkelijk online broodjes bestellen voor uw vergadering, cursus of evenement. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon voor uzelf broodjes te bestellen. 

Hoe kan ik de broodjes bestellen?

U kunt in onze webshop kijken voor belegde broodjes, vergaderpakketten en lunchpakketten. U kunt met iDeal betalen. Verder hebben wij ook een bestellijst, deze kunt u ingevuld naar ons mailen of faxen. 

U kunt ook ons altijd telefonisch bereiken op 078-8200370 of via de mail.

Broodjes bezorgservice Dordrecht

Onze broodjeszaak bevindt zich op de Dordtse Kil 1, waardoor wij zeer gemakkelijk broodjes kunnen bezorgen in Dordrecht en omgeving. Bekijk onze bestellijst en maak snel uw keuze!

Wij leveren natuurlijk ook in Zwijndrecht, Papendrecht, Barendrecht, Alblasserdam, Rotterdam & ‘S Gravendeel

Geen zin om een apart broodje voor iedereen te regelen? Kies dan voor een van onze vergaderpakketten. De broodjes worden belegd met diverse soorten beleg en zo is er altijd voor ieder wat wils. Maak een keuze uit ons ruime aanbod vergaderpakketten

Wij hebben zelf twee soorten lunchpakketten samengesteld na jarenlange ervaring. Deze lunchpakketten hebben alles wat je nodig hebt tijdens een zware dag. Bekijk hier onze lunchpakketten

Mocht u zelf liever uw lunchpakket samenstellen? Geen enkel probleem, neem even contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat het Dik Voor Elkaar komt!

Altijd vers!

Wij maken elke ochtend de broodjes zelf met veel plezier. Elk broodje wordt belegd met Lolo Rosso, een komkommertje, tomaatje en alfalfa. Wij hebben verschillende soorten broodjes, zoals pistolets, meergranen broodjes, kaiserbroodjes en natuurlijk zachte broodjes.  

kom gerust langs!