onze broodjes

Een vergadering, cursus of evenement is niet compleet zonder heerlijke broodjes. In Dordrecht en omstreken zijn wij een begrip als het gaat om heerlijke broodjes. Wij zien de lunch namelijk niet alleen als eetmoment, maar des te meer als een manier om de formaliteit van een vergadering of cursus te doorbreken en samen een lekker broodje te eten.

Wij verzorgen vers afgebakken luxe broodjes met daarbij een grootschalige keuze aan beleg, zoals diverse vleeswaren, salades en verschillende soorten kazen. Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit, zoals echte Old Amsterdam kaas. Vaak krijgen wij het verzoek of we een vegetarische of halal lunch kunnen verzorgen. Uiteraard is dit bij ons ook mogelijk, geen enkel verzoek is voor ons te gek. Wij zullen ervoor zorgen dat het Dik Voor Elkaar komt!

Alle luxe broodjes worden standaard geserveerd met Lolo Rosso, tomaat, komkommer en alfa-alfa. Bij de lunch hoort natuurlijk ook een lekker glaasje melk en/of jus d’orange.

Broodjes bezorgservice Dordrecht

Onze keuken bevindt zich op de Dordtse Kil 1, waardoor wij zeer gemakkelijk broodjes kunnen bezorgen in Dordrecht en omgeving. Onze locatie is ideaal voor bedrijven die op de Dordtse Kil 1 en omliggende bedrijventerreinen gelegen zijn.

Wij leveren natuurlijk ook in Zwijndrecht, Papendrecht, Barendrecht, Alblasserdam, Rotterdam & ‘S Gravendeel

Verwacht u gasten op uw bedrijf? Wij verzorgen luxe lunches waardoor uw bedrijf representatief voor de dag komt!  Maak een keuze uit ons ruime aanbod vergaderpakketten

Bent u op zoek naar een lunchpakket voor uw personeel? Wij zorgen ervoor dat uw personeel even lekker kan bijtanken met onze lunchpakketten. U kunt de lunchpakketten compleet naar wens inrichten. Laat ons uw specifieke wensen weten en wij zorgen ervoor dat het Dik Voor Elkaar komt!

Verser dan vers!

‘S morgens vroeg bakken wij de broodjes af, zodat ze altijd kakelvers zijn! Al onze broodjes zijn van de hoogste kwaliteit evenals ons beleg. Wij serveren onze luxe broodjes altijd in luxe broodzakjes, waardoor de algehele presentatie er heerlijk uit ziet; een lust voor het oog dus.

kom gerust langs!

  • Van 'T Hoffstraat 10, 3316GX Dordrecht
  • catering@dikvoorelkaar.info
  • (078) 820 03 70
  • (06) 53 83 49 07
  • Facebook
  • LinkedIN