De perfecte Winter-BBQ!

Een ijskoud avontuur

Wat is er leuker dan een gezellige Winter-BBQ? Maar wat nu als we daar nog een schepje bovenop doen? Afgelopen week organiseerden wij namelijk een wel hele speciale Winter-BBQ. Tijdens het meedoen aan de Artic Challenge Tour, een rally die zijn eindpunt kende op de Noordkaap, haalde een van de deelnemers een memorabele actie uit. En wij waren erbij!

Of het door de kou kwam wist hij nog niet zeker, want met de temperaturen die tot ver onder de -20 graden Celsius doken weet je dat maar nooit. Inmiddels zijn wij een aantal weken verder, maar hij heeft er nog steeds geen spijt van; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk met een spandoek waarop stond; “Mignon, wil je met mij trouwen?” Onder het toeziend oog van zo’n 35 deelnemers van de Artic Challenge Tour en de rest van Nederland ging Cas op zijn knieën. Romantischer wordt het niet, toch?

Een aantal weken na de rally werd het fragment uitgezonden op RTL7 en zijn vriendin wist van niets. Iedereen had Cas zijn geheim goed verborgen kunnen houden en dus liepen de spanningen aardig op toen de uitzending eenmaal begon. Cas, normaal expert in het bedienen van de afstandsbediening, werd zelfs even zenuwachtig en zette het verkeerde kanaal op, waarop zijn vriendin hem nog eventjes uitlachte.

 
 

De smoes

De smoes: Cas had een smoes verzonnen waarom nu precies bij hun thuis de uitzending bekeken moest worden. Onder het mom van het samen bekijken van de aflevering samen met zijn companen van de rally verzamelden de gegadigden zich bij Cas thuis om de aflevering te bekijken. Cas vroeg ons of wij de catering wilde verzorgen, waarop wij uiteraard “JA!” zeiden, de eerste JA! was dus al binnen. Nu het jawoord van zijn geliefde nog…

barbecue
Winter BBQ

Hét moment van de waarheid

Hét moment van de waarheid: Na even twijfelen gaf zijn geliefde haar jawoord, geintje natuurlijk, ze wist het gelijk! Een volmondig “JA!” sprak zij vol verbazing uit. Er volgde een rondje prosecco en nadat er door alle gasten geproost was op het prachtige stel begon een geweldig feest, waarvan wij dankbaar zijn het te hebben mogen organiseren.

De perfecte Winter-BBQ

Wij verzorgden voor Cas een Winter-BBQ die tot in de puntjes verzorgd was; exotisch vlees, vers gerookte zalm en de klassieke hamburger stonden onder andere op het menu. Samen met onze gecertificeerde Weber-Grillmaster verzorgden wij de feestgangers met de lekkerste barbecue van hun leven.

Uit onze gloednieuwe Bradley Smoker serveerden wij vers gerookte zalm, waarop de aanstaande bruid bij de geur ervan nogmaals “JA!” zei, ze had immers de smaak te pakken. Cas, een echte vleesliefhebber, ging voor de picanha; het staartstuk van het rund dat vooral geliefd is in Zuid-Amerika, maar zeker ook door Cas.

Het was een geweldig moment en wij hebben dan ook met heel veel plezier de perfecte Winter-BBQ voor Cas & Mignon weten te organiseren.

Cas en Mignon: Van harte Gefeliciteerd!

Foto's en tekst door Duane Wemmers.