Een gezellige Zomerborrel met heerlijke hapjes en drankjes.

We hebben de wintermaanden weer overleefd, de zon is gaan schijnen en gelukkig ook de Zomerborrels! Gezellig onder het genot van een hapje en een drankje even gezellig kletsen met je collega’s, familie en/of vrienden. Wij hadden laatst het genoegen om een Zomerborrel te organiseren voor Den Hartogh waar wij met veel plezier onze mouwen opstroopten voor een heerlijke dag.

En óf de zomer begonnen was! De zon brandde op volle sterkte en het aangezicht van de strakblauwe hemel deed ons al heel even aan vakantie denken. Met het opbouwen van de partij, zoals de sta-tafels, marktkramen en de bar was het al zo’n 28 graden! Ideale omstandigheden dus voor de zomerborrel. 

Een van onze heerlijke hapjes die wij hadden meegenomen voor de zomerborrel waren onze mini-wraps met zalm, eiersalade, kip-kerriesalade en nog veel meer vielen goed bij de gasten in de smaak. Geserveerd op een zomerse schaal waanden de gasten zich al snel in een tropisch oord zoals Bali, terwijl we toch echt in de Botlek stonden..

Mini-wraps catering
mini-hamburgers

Wat is een zomerborrel zonder verse hamburgers?!

Wie organiseert er tegenwoordig nog een zomerborrel zonder een heerlijke hamburger? In plaats van een grote hamburger gingen wij voor Den Hartogh aan de slag met mini-hamburgers. Vers van de pers op een heerlijk hamburgerbroodje en lekkere BBQ-saus. We wisten niet hoe snel we bij moesten maken! 

Altijd met een glimlach!

Op de foto hier rechts ziet u dat onze serveerster Jacky niet meer veilig is met het plankje hamburgers, als bijen en honing. Tijdens de borrel lopen wij altijd rond met de hapjes en drankjes, zodat de gasten van alle gemakken voorzien zijn. 

Het was een geweldige zomerborrel en wij hebben deze dan ook met heel veel plezier georganiseerd.