Onze hapjes

Wat is een feest zonder overheerlijke verrassende hapjes? Ik hoor u denken; ‘Niks’. En zo dachten wij er ook over. Daarom hebben wij voor u de keuze uit verschillende soorten arrangementen hapjes. Het is natuurlijk mogelijk om de verschillende soorten arrangementen aan te passen naar wens. Daarnaast is het mogelijk om verschillende arrangementen met elkaar te combineren. Op deze manier garanderen wij u altijd uw favoriete hapjes te ontvangen. 

Elk arrangement wordt gepresenteerd op een luxe schaal en uiteraard bezorgd op de gewenste locatie. 

Geheel verzorgd feest?

Wanneer u geen omkijken wenst te hebben naar uw arrangement, is het mogelijk om bij ons een geheel verzorgd feest te boeken. Ons ervaren personeel zal met een glimlach de hapjes aanbieden aan uw gasten. Als u een uitgebreider feest organiseert, kunnen wij ook zorgen voor een warm en/of koud buffet, warme hapjes en snacks. 

Dit arrangement bestaat uit blokjes kaas, plakjes ossenworst, gehaktballetjes, plakjes grillworst, plakjes gekookte worst en plakjes leverworst. 

Bestel nu 50 stuks voor €23,50

De hapjes die u krijgt bij dit arrangement zijn onder andere een gevuld ei, gevulde tomaatjes, kaassoesjes, beenhamsalade op corroles en canapé filet americain.

Bestel nu 50 stuks voor €39,75

Onze topper! Deze exclusieve schotel bestaat uit canapé gerookte zalm, paling, paté-crème, ardennerham met meloen en komkommer met krabsalade.

Bestel nu 50 stuks voor €60,-

Het is ook mogelijk om garnituren te combineren!

Kom gerust langs!

  • Van 'T Hoffstraat 10, 3316GX Dordrecht
  • catering@dikvoorelkaar.info
  • (078) 820 03 70
  • (06) 53 83 49 07
  • Facebook
  • LinkedIN