Onze hapjes

Wat is een feest zonder overheerlijke verrassende hapjes? Ik hoor u denken; ‘Niks’. En zo dachten wij er ook over. Daarom hebben wij voor u de keuze uit verschillende soorten arrangementen hapjes. Het is natuurlijk mogelijk om de verschillende soorten arrangementen aan te passen naar wens. Daarnaast is het mogelijk om verschillende arrangementen met elkaar te combineren. Op deze manier garanderen wij u altijd uw favoriete hapjes te ontvangen. 

Elk arrangement wordt gepresenteerd op een luxe schaal en uiteraard bezorgd op de gewenste locatie. 

Geheel verzorgd feest?

Wanneer u geen omkijken wenst te hebben naar uw arrangement, is het mogelijk om bij ons een geheel verzorgd feest te boeken. Ons ervaren personeel zal met een glimlach de hapjes aanbieden aan uw gasten. Als u een uitgebreider feest organiseert, kunnen wij ook zorgen voor een warm en/of koud buffet, warme hapjes en snacks. 

Catering Dordrecht

Onze Jacky in actie bij een geheel verzorgd feest bij Den Hartogh Logistics. De mini-hamburgertjes die zij hier uitdeelt zijn ook een ideaal hapje voor bij een gezellige borrel. 

Dit arrangement bestaat uit blokjes kaas, plakjes ossenworst, gehaktballetjes, plakjes grillworst, plakjes gekookte worst en plakjes leverworst. 

Bestel nu 50 stuks voor €27.,50

De hapjes die u krijgt bij dit arrangement zijn onder andere een gevuld ei, gevulde tomaatjes, kaassoesjes, beenhamsalade op corroles en canapé filet americain.

Bestel nu 50 stuks voor € 55,00

Garnituur delicieus

Onze topper! Deze exclusieve schotel bestaat uit canapé gerookte zalm, paling, paté-crème, ardennerham met meloen en komkommer met krabsalade. 

Bestel nu 50 stuks voor €80,-

Een variatie van heerlijke tapashapjes gepresenteerd op een bord. Bestaande uit zongedroogde tomaten, olijven, groene & rode pesto, mini broodjes, gebakken champignons gemarineerd met kruiden, gehaktballetjes, peppaden met roomkaas en dadels met geitenkaas.

Bestel nu voor slechts € 47,50per bord.

Een leuk kaasplankje voor een feestelijke gelegenheid! 

Ons kaasplankje bestaat uit verschillende soorten kazen en druiven.

Bestel nu voor maar € 10,50 per persoon!

Heerlijke zomerse mini-wraps. Ideaal voor een zomerborrel met lekker weer.

 Voor de meest populaire mini-wraps hebben wij een speciale aanbieding gemaakt, bekijk het nu!

Het is ook mogelijk om garnituren te combineren!

Kom gerust langs!