Onze overwerk maaltijden

Overwerkmaaltijden nodig? Overwerk is nooit leuk, maar met een lege maag wordt het pas echt vervelend. Speciaal voor harde werkers verzorgt Cateringservice Dik Voor Elkaar daarom verschillende overwerkmaaltijden: stevige warme maaltijden waarmee uw personeel er weer tegenaan kan. Bij elke maaltijd serveren wij frites en groenten. Borden, bestek, zout en peper leveren wij uiteraard mee. Daarnaast worden alle maaltijden standaard verpakt in warmhoud materiaal.

Op doordeweekse dagen zijn wij altijd beschikbaar om overwerk maaltijden op locatie af te leveren. Wij zijn gevestigd in Dordrecht en bezorgen onder meer ook in Papendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam en andere plaatsen in de omgeving. Onderaan deze pagina is ons bestelformulier te downloaden.

 

Last minute overwerk maaltijden bestellen

Een van onze sterkste punten is het snel afhandelen van bestellingen. Komt u er pas laat achter dat u moet overwerken? Geen paniek! Bestel dan gerust uw maaltijd bij ons en wij zullen ervoor zorgen dat u op tijd kunt eten. Wij staan ten allen tijde klaar voor u!

U kunt gemakkelijk via onze webshop bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk ons te bellen of mailen en dan zorgen wij ervoor dat het Dik Voor Elkaar komt!

Krokant gebakken varkensfricandeau, afgegarneerd met ham, kaas en tomaat uit de oven.

Bestel nu voor €17,95

 

Heerlijk malse Ierse biefstuk geserveerd met een vers bereide pepersaus. 

Bestel nu voor €18,95

 

Verse kipfilet van Hollandse bodem. De kipfilet heeft een lekker knapperig randje en is mals van binnen. 

Bestel nu voor €16,50

Spare ribs

Onze favoriet. De spare-ribs zijn gemarineerd in onze huisgemaakte marinade en vervolgens zorgvuldig voor maar liefst 3 uur gegaard. 

Bestel nu voor €18,95

 

Vers bereide spaghetti met een smeuïge Italiaanse vleessaus. 

Bestel nu voor €12,50

 

Bourgondische nasi met gebakken ei, saté spies, kroepoek & huisgemaakte pindasaus

Bestel nu voor €13,95

 

Informeer ook naar onze dagschotel en/of het weekmenu! 

Bel 078-8200370! 

kom gerust langs!

Geef een antwoord