Pasen Catering

Pasen is inmiddels uitgegroeid tot een van de fijnste feestdagen van het jaar. Een paasontbijt en paasbrunch zijn ieder jaar weer een vastigheid die terugkomt bij veel Nederlandse gezinnen en bedrijven. Wij blijven dus ook zeker niet achter en staan klaar voor iedereen die graag de Paasdagen viert! 

Bekijk onze mogelijkheden voor een paasontbijt of paasbrunch op deze pagina.

Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier, zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Liever een paasdiner?

Bekijk onze buffetten pagina om een passend buffet te vinden voor uw paasdiner! Eventueel is het ook mogelijk om zelf uw buffet samen te stellen, neem in dat geval even contact met ons op.

Pasen is hét moment voor een heerlijk ontbijt. Vier dit pasen samen met uw familie, vrienden en collega’s met een paasontbijt van Dik Voor Elkaar! Ons paasontbijt is samengesteld na jarenlange ervaring, zodat er voor ieder wat wils is. 

Ons ontbijt bestaat uit diverse broodsoorten, zoals uiteraard de paasstol, paaseieren en diverse soorten beleg. 

Bekijk hier het uitgebreide paasontbijt!

Geen zin om in alle vroegte te ontbijten? Slaap dan lekker uit en geniet van een heerlijke paasbrunch!

Onze brunch bestaat uit diverse broodsoorten, waaronder luxe belegde afgebakken mini-broodjes, paaseieren en diverse soorten beleg.

Bekijk hier de uitgebreide paasbrunch!

 

Enthousiast geworden?

Nu al zin in de paasbrunch gekregen? Als u ergens aanpassingen wilt maken of een offerte op maat wilt aanvragen, neem dan even contact op met ons op via het contactformulier

 

Kom gerust eens langs!