Ons restaurant

Welkom bij ons restaurant op de Dordtse Kil 1! De ideale plek om even tot rust te komen in de pauze met collega’s onder het genot van een heerlijke lunch. Daarnaast zijn wij ook de ideale plek voor een lunch of diner met uw zakenpartner, zaken gaan ten slotte makkelijker in een gezellige ambiance. Tevens is het voor overwerkers ’s avonds ideaal om een goede maaltijd te nuttigen om vervolgens weer volle bak aan de slag te kunnen.

Verder zijn wij een gezellig restaurant voor vrachtwagenchauffeurs en hiervoor is in de omliggende straten ook voldoende gratis parkeergelegenheid. Handig gelegen naast de A16 tussen Rotterdam en Antwerpen zijn wij de ideale uitvalsbasis.   

Openingstijden;

Maandag t/m dinsdag van 9.00 tot 19.00

Woensdag t/m donderdag van 09.00 tot 21.30


Vrijdag van 9.00 tot 17.30

Geen zin om te wachten op uw lunch?

Vaak duren de pauzes niet zo langs als dat we allemaal wel zouden willen en is wachten op het gerecht zonde van de tijd. Daarom raden wij u aan om vooraf te bellen wat u precies zou willen eten. 

Dan zorgen wij er voor dat het klaar staat wanneer u aankomt! Handig hè?

Ons telefoonnummer: 078-8200370

Op zoek naar een gratis vergaderruimte in Dordrecht?

In ons restaurant bevindt zich ook een grote afgesloten vergaderruimte. De ideale plek voor uw vergadering en is ook uitermate geschikt als ruimte voor uw workshop. Door middel van een uitklapbare wand is de vergaderzaal compleet afgesloten van het restaurant. Wij verzorgen complete arrangementen voor uw vergadering of workshop, inclusief buffetten, hapjes en/of drankjes. Bij deze arrangementen is de zaalhuur altijd gratis. Onze locatie is op de Dordtse Kil 1 en wij zitten dichtbij de rivier de Dordtse Kil, de ideale plek voor een heerlijke wandeling in de pauze van uw vergadering of workshop om alles even in te laten zinken en daarna weer vol gas verder te kunnen gaan.

Lunch

Geniet van onze gloednieuwe lunchkaart met onder andere de Uitsmijter Dik Voor Elkaar! Toch liever een kroket? Geen probleem, bij ons staat het klassieke 12-uurtje ook op het lunchmenu!

Diner

Laat klaar met werken of gewoon zin om eens lekker buiten de deur te eten? U bent van harte welkom om bij ons te komen dineren. Vergaap uzelf aan onze huisgemaakte gemarineerde spare-ribs of aan onze botermalse Ierse biefstuk. De keuken is geopend tot 21.30.

Feestje?

Het is ook mogelijk het gehele restaurant af te huren voor uw verjaardagsfeestje of andere gelegenheid. Wij beschikken over een state-of-the art geluidssysteem, zodat uw gasten hun beste dansmoves kunnen etaleren. Wij bieden u de mogelijkheid het feestje geheel door ons te laten organiseren inclusief catering en drankenarrangement, zodat u nergens omkijken naar heeft. Een groot voordeel van onze locatie is dat er geen omwonenden zijn die overlast kunnen ondervinden aan uw feestje, aangezien het op de Dordtse Kil 1 is. Bovendien is er ook voldoende parkeergelegenheid zodat niemand ver hoeft te lopen.

Onze broodjeszaak / snackbar / cafetaria

Bij ons restaurant vindt u ook een broodjeszaak. Hier kunt u even snel een broodje komen halen, of een lekkere vette hap zoals u gewend bent van een snackbar. Wij hebben heerlijke verse frites en verschillende leuke snack-opties, zoals de Frikandel XXL en de loempidel! 

Bent u op zoek naar broodjes voor grote groepen? Bekijk dan even onze opties, zoals de vergaderpakketten en lunchpakketten. Als u er niet uit komt kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande kanalen.

Broodjes Dordrecht

Kom gerust langs!