Ons restaurant

Welkom in ons restaurant! De ideale plek om even tot rust te komen in de pauze met collega’s onder het genot van een heerlijke lunch. Daarnaast zijn wij ook de ideale plek voor een lunch of diner met uw zakenpartner, zaken gaan ten slotte makkelijker in een gezellige ambiance.

Openingstijden;

Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 22.00
Vrijdag van 9.00 tot 18.30

Op zoek naar een vergaderruimte?

In ons restaurant bevindt zich ook een grote afgesloten vergaderruimte. De ideale plek voor uw vergadering en is ook uitermate geschikt als ruimte voor uw workshop. Door middel van een uitklapbare wand is de vergaderzaal compleet afgesloten van het restaurant. Wij verzorgen complete arrangementen voor uw vergadering of workshop, inclusief buffetten, hapjes en/of drankjes. Daarnaast is losse zaalhuur ook een optie bij ons. De verhuur is altijd inclusief een rondje koffie of thee. Onze locatie is op de Dordtse Kil 1 en wij zitten dichtbij de rivier de Dordtse Kil, de ideale plek voor een heerlijke wandeling in de pauze van uw vergadering of workshop om alles even in te laten zinken en daarna weer vol gas verder te kunnen gaan.

Lunch

Geniet van onze gloednieuwe lunchkaart met onder andere de Uitsmijter Dik Voor Elkaar! Toch liever een kroket? Geen probleem, bij ons staat het klassieke 12-uurtje ook op het lunchmenu!

Diner

Laat klaar met werken of gewoon zin om eens lekker buiten de deur te eten? U bent van harte welkom om bij ons te komen dineren. Vergaap uzelf aan onze huisgemaakte gemarineerde spare-ribs of aan onze botermalse Ierse biefstuk. De keuken is geopend tot 21.30.

Feestje?

Het is ook mogelijk het gehele restaurant af te huren voor uw verjaardagsfeestje of andere gelegenheid. Wij beschikken over een state-of-the art geluidssysteem, zodat uw gasten hun beste dansmoves kunnen etaleren. Wij bieden u de mogelijkheid het feestje geheel door ons te laten organiseren inclusief catering en drankenarrangement, zodat u nergens omkijken naar heeft. Een groot voordeel van onze locatie is dat er geen omwonenden zijn die overlast kunnen ondervinden aan uw feestje, aangezien het op de Dordtse Kil 1 is. Bovendien is er ook voldoende parkeergelegenheid zodat niemand ver hoeft te lopen.

Kom gerust langs!