Verhuur

Verhuur cateringmaterialen

Cateringservice Dik Voor Elkaar verhuurt alle benodigde materialen voor feesten en partijen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verhuur van bestek, glaswerk en aardewerk; waaronder kopjes en borden. Ook voor de verhuur van apparatuur; waaronder koffiezetapparaten waterkokers, frituurpannen, soepketels en warmhoudapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Indien gewenst verzorgen wij zelfs de verhuur van een barbecue voor uw buitenfeest. Wat u ook wenst; wij kunnen het voor u regelen.   Uiteraard is het mogelijk alle materialen te laten bezorgen. Cateringservice Dik Voor Elkaar bezorgt uw spullen in de Hoekse Waard, Oostvoorne, de Drechtsteden en omringende plaatsen.   Buffetten en meer Naast de verhuur van diverse materialen verzorgt Cateringservice Dik Voor Elkaar vooral lunches, maaltijden, borrels en complete buffetten voor zowel bedrijven als particulieren. Wij werken alleen met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende uitgebreide standaardbuffetten; waaronder een warm buffet, een koud buffet en een dessertbuffet. Onze buffetten worden standaard geleverd met borden, bestek en eventuele warmhoudmaterialen.   Voor zomerse feesten kunt u ook kiezen voor ons barbecuepakket. Deze pakketten omvatten onder meer salade, verschillende soorten vlees, saus en knapperig stokbrood. De verhuur van de barbecue, borden en bestek is inclusief.   Bedrijfsoplossingen Cateringservice Dik Voor Elkaar verzorgt verder diverse lunchpakketten en overwerkmaaltijden; een perfect oplossing voor bedrijven zonder restaurant. Onze lunchpakketten bestaan standaard uit vers belegde broodjes en u kunt kiezen voor extra’s als melk, karnemelk, jus d’ orange en fruit. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse soorten broodjes. Wij leveren onze lunchpakketten op aluminium schalen verpakt in een luxe doos. Speciaal voor vergaderingen bieden wij vergader-lunchpakketten.   Bel of mail voor meer informatie Uw bestelling plaatst u heel eenvoudig online op onze website. Wij zorgen ervoor dat alles keurig op tijd wordt afgeleverd. Uiteraard komen wij de gehuurde materialen ook weer ophalen op een moment dat u dat uitkomt. Voor meer informatie over onze catering of de verhuur van materialen kunt u contact opnemen met Cateringservice Dik Voor Elkaar. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0102161238 of 0653834907. U kunt ook een e-mail sturen naar: catering@dikvoorelkaar.info.

Verhuur

Wij van Cateringservice Dik Voor Elkaar hebben jarenlange ervaring met het verhuren van partyspullen. Zo verhuren wij onder andere statafels, buffettafels, tenten, BBQ’s en nog veel meer! Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en natuurlijk op deze pagina.

U kunt de spullen komen ophalen op onze locatie in Dordrecht, maar wij kunnen het natuurlijk ook komen brengen. 

Weber Summit Charcoal

De beste barbecue op de markt!

Uw achtertuin weet niet wat hem overkomt. Met zijn innovatieve ontwerp en onbeperkte mogelijkheden is de Summit® Charcoal Grill een klasse apart. Gril de perfecte steak of een hele kip, of verander uw barbecue in een rookoven en maak verrukkelijke ribbetjes. Door de gasontsteking is het aansteken van de kolen net zo makkelijk als een druk op de knop.

Gasbarbecue

Een professionele gasbarbecue voor bij u thuis of op locatie. Zeer gemakkelijk te bedienen!

Kom gerust langs!

  • Van 'T Hoffstraat 10, 3316GX Dordrecht
  • catering@dikvoorelkaar.info
  • (078) 820 03 70
  • (06) 53 83 49 07

Geef een reactie